קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי)

Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי)
Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 239 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לכם כורכום, מלח, garam מסאלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו שעועית אדומה קארי (Punjabi Rajma), Rajma (שעועית קארי), ו שעועית אדומה קארי וכרובית (רג'מה מסאלה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר מהחום ולאפשר את השעועית לנוח, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
מסננים את המים, מוסיפים עוד 6 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שעועית מכרז, כשעה. (לסירוגין, לחץ לבשל את השעועית: להביא ללחץ גבוה ומבשלים במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. כאשר השעועית נעשית, להשאיר אותם בנוזל הבישול שלהם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מחממים סיר שאינו מקל על חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הבצל הטחון ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום ואת ajwain ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
AjwainAjwain
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהנוזל שלהם התאדה, כ -5 דקות. מערבבים את היוגורט הלא חלבי ואת כוסברה, חילבה, כורכום, garam masala, ופלפל צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכוםכורכום
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
8
מסננים 2 כוסות של נוזל מן השעועית ומערבבים חצי ממנו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מוסיפים את הרוטב לשעועית ומערבבים. אם הרוטב הוא עבה מדי או יבש, להוסיף קצת או את כל שעועית שמורות בישול נוזלי. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, עד שהרוטב התעבה וטעמים מעורבבים. בדוק תבלינים ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מעבירים למנה, מקשטים עם כוסברה אם אתה רוצה, ומגישים עם אורז בסמטי או chapatis, paranthas, או naan.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נאןנאן

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
פריך להפליא ועדין עצמות עם שפע של פלפל וקורטוב של פזרנות. לא פלא, כי היין הזה גדל על שונית הצדפות המאובנים הגדולה בעולם.