Rasedar Rajma (שעועית ברוטב קארי) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 239 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. אם יש לכם כורכום, מלח, garam מסאלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו שעועית אדומה קארי (Punjabi Rajma), Rajma (שעועית קארי), ו שעועית אדומה קארי וכרובית (רג'מה מסאלה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר מהחום ולאפשר את השעועית לנוח, מכוסה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
2
מסננים את המים, מוסיפים עוד 6 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שעועית מכרז, כשעה. (לסירוגין, לחץ לבשל את השעועית: להביא ללחץ גבוה ומבשלים במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הסר מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי. כאשר השעועית נעשית, להשאיר אותם בנוזל הבישול שלהם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מחממים סיר שאינו מקל על חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הבצל הטחון ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום ואת ajwain ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Ajwain
שום גויה®
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהנוזל שלהם התאדה, כ -5 דקות. מערבבים את היוגורט הלא חלבי ואת כוסברה, חילבה, כורכום, garam masala, ופלפל צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
1/4 כוס יוגורט תות
8
מסננים 2 כוסות של נוזל מן השעועית ומערבבים חצי ממנו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מוסיפים את הרוטב לשעועית ומערבבים. אם הרוטב הוא עבה מדי או יבש, להוסיף קצת או את כל שעועית שמורות בישול נוזלי. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, לפחות 20 דקות, עד שהרוטב התעבה וטעמים מעורבבים. בדוק תבלינים ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
תוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מעבירים למנה, מקשטים עם כוסברה אם אתה רוצה, ומגישים עם אורז בסמטי או chapatis, paranthas, או naan.
הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.