Raspados de Tamarindo (Tamarind Ices)
Raspados de Tamarindo (Tamarind Ices) עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם סוכר, קרח, תרמילי תמרינדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלי סיר בישול איטי עם רוטב תמרינדי (Carne con Salsa de Tamarindo), דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו גלידות מוחיטו איטלקיות.
הוראות
מניחים תרמילי תמרינדי, ניקה של כל פגזים וקליפות, לסיר.
יוצקים 3 כוסות מים, או לפי הצורך כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מים עיסת מופחתים על ידי 1/4, 30 עד 45 דקות.
מסננים עיסת tamarind דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר אחר; להשליך זרעים.
יוצקים הנותרים 5 כוסות מים דרך מסננת לשטוף עיסה ככל האפשר לתוך התערובת. אם תרצה, בדוק עיסת שמאל מסננת עבור כל חתיכות קשות של קליפה פגז ולהוסיף עיסת בחזרה לתוך תערובת תמרינדי.
מניחים תערובת תמרינדי על אש נמוכה ומבשלים עד חם אבל לא רותח, 2 עד 3 דקות. מערבבים סוכר לתוך תערובת תמרינדי עד סוכר מומס. אם התערובת עבה מדי, להוסיף 1/4 כוס מים. מחלקים קרח מגולח ל 6 כוסות ויוצקים תערובת תמרינדי על קרח מגולח לשרת.