אדום Snapper Veracruz דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 267 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, שרימפס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו אדום Snapper Veracruz, סגנון Snapper Veracruz אדום, ו ממולא סנאפר Veracruz (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת sauté גדול להגדיר מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל, פטריות, פלפל חריף, וחלפיניו, ומבשלים עד שהתרככו, כ -8 דקות.
יוצקים חצי מהרוטב לתוך החלק התחתון של צלחת תבשיל 9 x 13 אינץ'. מתבלים את פילה הסנאפר ואת השרימפס במלח ופלפל, ומניחים אותם על גבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פילה סנאפר
שרימפס
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
יוצקים את הרוטב שנותר על פירות הים.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי ים
רוטב
7
אופים במשך 15 עד 18 דקות או עד הדג הוא קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הערה
9
לא שמעת על קינואה? קריסטל מזמינה אתכם להכיר את אחד המרכיבים האהובים עליה. למרות שקינואה (מבוטא קין-וואה) קיים כבר מאות שנים, זה לא פריט מזווה מרכזי במטבחים אמריקאים. יש לו מרקם דומה לזה של קוסקוס או אורז, עם מחנק קל טעם מטורף במקצת כאשר מבושל. קינואה נחשבת מזון סופר כי הוא מכיל יותר חלבון מכל תבואה אחרת, וחלבון זה הוא מלא, המכיל את כל תשע חומצות אמינו חיוניות. חפש קינואה במכולת המקומית שלך. הגוף שלך יודה לך על זה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.