Riggies העוף של השף ג'ון
גשו לסופר וקנו שמן זית, מרק עוף, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: עוף קרמל של השף ג'ון, עוף קארי בוטנים של השף ג'ון, ו הלזניה של השף ג'ון.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים נקניק, פטריות, בצל, מלח ופלפל שחור בשמן חם עד שהירקות מתרככים ונקניקיות הוא השחמה, 6 עד 7 דקות.
מערבבים עוף קצוץ לתערובת נקניק; מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד השחמה, על 5 דקות.
יוצקים יין ומבשלים, ערבוב כדי להסיר כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של המחבת, עד שרוב היין הוא התאדה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, מרק עוף ושמנת; מבשלים במשך 30 דקות. במידת הצורך, להוסיף מים כדי ליצור רוטב עבה.
מערבבים פלפלים, זיתים, ושום לרוטב. המשך להתבשל עד מעובה, 15 עד 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בפטרוזיליה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל rigatoni במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל כמעט, על 11 דקות.
מערבבים רוטב ופסטה מבושלת, מערבבים בגבינה, מכסים ומניחים בצד עד שהפסטה ספגה את הרוטב, 1 עד 2 דקות.