S'mores Tiramisù הדקדנטי
אם יש לכם רפרטואר גורמה מקורמיק מדגסקר vanillan לחלץ, סדינים קרקר גרהם, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 47 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, ו תיקון שוקולד Decadent (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור כל גיליון קרקר גרהם ל 4 חתיכות שוות לאורך ניקובים.
הסר ושמור 2 חתיכות קרקר גרהם.
מקציפים קרם וניל במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. כיסוי וצינה.
בינתיים, להביא כמות קטנה של מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
להקציף יחד חלמונים ביצה וסוכר בקערת נירוסטה בגודל בינוני.
מניחים קערת מתכת עם תערובת ביצים על מים רותחים בסיר, מוודא שתחתית הקערה לא נוגעת במים רותחים.
לטאטא תערובת ביצים כל הזמן, על מים רותחים, 6 עד 7 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 16
תערובת צריכה להיות עבה, חיוור, וחם למגע.)
מעבירים לקערה קטנה; מכסים ומקררים 15 דקות או עד מגניב.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית 30 שניות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף תערובת ביצה מקורר ליקר כתום, פועם עד חלקה. בעדינות לקפל בתערובת קצפת.
מניחים אספרסו בצלחת רדודה או קערה. לטבול במהירות 18 קרקרים גרהם, 1 בכל פעם, לתוך אספרסו, ומניח בכיכר 8 אינץ ' משומן קל אלומיניום מצופה רדיד אפייה מחבת כדי לכסות את התחתונה.
מורחים שליש מתערובת גבינת שמנת באופן שווה על קרקרים. חזור על שכבות פעמיים.
מפזרים שוקולד קצוץ, העליון עם מרשמלו.
מטגנים 5 אינץ ' מחום 30 שניות עד 1 דקה או עד מרשמלו הם נפוחים וזהב.
בואו מגניב 10 דקות. אבק עם קקאו. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות או עד 24 שעות.
לשבור כל חתיכה שמורה קרקר גרהם לשלישים. הכנס 1 פינה של 1 חתיכת קרקר גרהם לתוך גבי כל מנה.
* 2 כפות. ניתן להחליף חלב.