קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת

Sablefish מייפל תפוז צלוי במחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pan-קלוי כתום מייפל Sablefish. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 384 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח ים, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Sablefish צלוי במחבת עם פטריות ושמנת חמוצה, סאקה וסירופ ליבנה-Sablefish קלוי עם אפונה טרייה וכריך, ו חציל קלוי מייפל מתוק ופריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הכינו דגים: הכניסו דגים לתבנית אפייה עמוקה. ממיסים מלח וסוכר ב 2 qts. מים קרים ושופכים מספיק על דגים כדי לכסות. מי מלח, מקורר, 20 עד 30 דקות. "עונות Brining פילה כל הדרך," אומר קלארק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
הסר ממלח להתייבש עם מגבות נייר. עם סכין חדה מאוד, להבקיע עור מספר פעמים כדי למנוע ממנו מתכווץ ובכך buckling פילה כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מערבבים סירופ מייפל וגלידת תפוז ושופכים לתוך מנה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק דגים. מסדרים את צד העור sablefish בזיגוג ולתת marinate 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
SablefishSablefish
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
בעוד דגים שוקעים, מכינים ירקות: מטילים קוביות בטטה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל, וצולים בשכבה אחת על תבנית אפייה, והופכים פעם אחת, עד להשחמה ורכה, 15 עד 20 דקות. הגדר מחבת תפוחי אדמה בצד (לשמור על תנור).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, שעועית בלאנש במים מלוחים רותחים רק עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מסננים, ואז שוקעים בקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
לנקז שוב ולהוסיף למחבת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הפוך רוטב עשב: מרכיבים טהורים בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
גימור דגים: זיגוג עודף כתמים עם מגבות נייר וצדדים עור שמן קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מניחים ברזל יצוק גדול או מחבת אחרת (לא להשתמש nonstick) על אש בינונית גבוהה על הכיריים עד חם מאוד, 2 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים דגים, זיגוג בצד למטה, ומבשלים רק עד הזיגוג יש השחמה ויצר קרום דק, 15 עד 30 שניות. מיד להפוך את צד עור דגים למטה לצרוב עד רוחש פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
13
לשים בתנור לצלות עד אטום במרכז, 3 עד 4 דקות. בעוד דגים נצלים, מחבת שקופית של תפוחי אדמה מתוקים ושעועית לתוך תנור כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
עבור כל מנה, לעשות ערימה קטנה, הדוקה של שעועית ירוקה במרכז הצלחת ושחרר כמה קוביות בטטה אוכמניות. למעלה עם דגים ולטפטף קצת רוטב עשבי סביבו. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)

מרכיבים

20אודות blackberriesאודות blackberries1(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ2(חוֹרֶף)טרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקהשעועית ירוקה1(יכול להיות או להרחיק)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 קילו קישואים,אודות שמן זיתאודות שמן זית2(יכול להיות או להרחיק)גרידה של 1 כתום (אודותגרידה של 1 כתום (אודות0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)sablefish (בקלה שחור) פילה כל), עור עלsablefish (בקלה שחור) פילה כל), עור על0(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח2(חוֹרֶף)מלח ים משובחמלח ים משובח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים משובח ופלפלמלח ים משובח ופלפל11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1גדולתפוז-בשר בטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/2-in. קוביותתפוז-בשר בטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/2-in. קוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אודות שמן צמחיאודות שמן צמחי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.