Scallops Provencale נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, פטרוזיליה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה של Allrecipes יש 15 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו Briled Scallops Provençale, Coquilles סנט ז'אק לה Provencale - צדפות עם שום, ו Lambcarre Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. ללא צפיפות, צדפות חומות קלות בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר צדפות לתבשילים בודדים או קונכיות אפייה בחמאה קלות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
קונכיות פסטה
3
מערבבים בצל ופטריות למחבת, ומבשלים עד הבצל רך ומתחיל להשחים. מערבבים שום, עגבניות, יין, קטשופ, מלח, טרגון, רוזמרין, ופלפל לבן. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 15 דקות. לחשוף, ומבשלים עד עבה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
פטריות
רוזמרין
טרגון
עגבנייה
קטשופ
שום
בצל
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מערבבים שרימפס וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
שרימפס
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
רוטב כפית באופן שווה על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
רוטב
7
אופים בתנור שחומם מראש עד בועות רוטב ומתחיל חום בקצוות, כ 10 דקות.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.