Scaloppine עוף עם לינגוויני אלפרדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Scaloppine עוף עם לינגוויני אלפרדו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 571 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם יין, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 19 דקות. נסו Scaloppine עוף עם תרד ולינגוויני, ברוקולי ועוף בייקון אלפרדו לינגוויני, ו לינגוויני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במנה רדודה; לדלות קציצות עוף בתערובת קמח.
מבשלים עוף בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מוסיפים יין למחבת; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מסדרים קציצות על מגש הגשה, וטפטוף עם רוטב.
מגישים עם לינגוויני אלפרדו.