Scaloppini עגל עם רוטב שמנת זעפרן
Scaloppini עגל עם רוטב שמנת זעפרן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, מלח ופלפל, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Scaloppini עגל עם רוטב שמנת זעפרן, בשר עגל או עוף עם רוטב שמנת זעפרן, ו סקלופיני עגל עם יין, פטריות וזית ירוק.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים את העגל במלח ופלפל. ממיסים 1/2 כף חמאה עם 2 כפיות שמן במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את העגל ואת הטחון עד מבושל רק דרך וזהב, על 45 עד 60 שניות לכל צד.
מעבירים את העגל למגש ואוהל עם נייר כדי לשמור אותו חם. חזור עם שאר העגל, הוספת חמאה ושמן יותר למחבת לפי הצורך.
ממיסים 1 כף חמאה ו 1 כף שמן באותו מחבת על חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט.
מפזרים מלח ופלפל, ו לטגן עד הפטריות הם חום זהוב, על 8 דקות.
מוסיף את היין, מרק וזעפרן, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד שהרוטב מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות, כ 4 דקות.
מוסיפים את האפונה ומחזירים את הרוטב לרתיחה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על העגל ומגישים עם פלחי לימון.