קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות25
מגזין

Shoyu Braised Shorties

Shoyu Braised Shorties
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Shooyu Braised Shorties יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח מיסו, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: שורטי כוסברה קארי, שורטי כוסברה קארי, ו ראמן Shoyu.

הוראות

1
הדבר הראשון לעשות הוא חום הצלעות הקצרות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
2
מניחים סדין עוגיות עם קצת קמח על זה ולשפשף את הבשר למטה. אם זה קל יותר אתה יכול לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות יותר (אולי 2-3 חתיכות). בסיר תחתית כבד, מחממים מספיק שמן כדי לכסות את תחתית הסיר. חום שני הצדדים של הבשר, 3-5 minuets כל אחד. להרוג את החום, למשוך את הבשר החוצה ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מחממים את התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
קח את אותו סיר תחתית כבד המשמש את הבשר ולהוסיף קצת יותר שמן זית כך התחתון מכוסה שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, בצל, גזר וסלרי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים לקבל נחמד וחום (10-15 minuets). ודא ולעבוד את הירקות סביב עם כף עץ כדי למנוע מהם שריפה (בראונינג הוא בסדר אם כי).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עוד 4-5 minuets.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
7
מוסיפים את המירין ומערבבים את כל הירקות השחומים מסביב, מנסים לגרד את הדברים מהתחתית.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8
תכבה את החימום ותחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את Sambal Oelek, דשא לימון, shoyu, ממרח מיסו, דבש, מיץ לימון וחומץ יין אורז. ודא שזה משולב למדי (ערבוב את החומר לפני הוספת זה עוזר). עכשיו לשבור את מלאי העגל שלך (או קופסאות של מרק בשר) ולהוסיף מספיק כדי לכסות את חתיכת הבשר (ים) לחלוטין. עכשיו תוסיף את הכוסברה שלך, חמישה תבלינים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סמבל אולקסמבל אולק
אליקסיר גאליקסיר ג
ציר עגלציר עגל
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
מיסומיסו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שויושויו
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
עכשיו החלק הקל. מכסים את הסיר בנייר כסף, או אם יש לך חולצה יפה, ללבוש את זה. החלק את הפראייר בתנור ולהגדיר טיימר שלך במשך 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
בסימן של ארבע שעות לכבות את התנור ולמשוך אותו החוצה. לאחר קרירה מהירה בזהירות להסיר את הצלעות הקצרות עם כף מחורץ (הם נוטים להתפרק כאשר הם חמים, אז אם אתה יכול לתת להם להתקרר קצת הם הרבה יותר קל לטפל) ולהניח אותו בצד. מסננים את כל הנוזל ולשמור אותו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
לרוטב, לחמם חלק מהנוזל השמור ולתת לו לבשל עד רוטב עבה מעט. אם הוא מתבשל יותר מדי זה יהיה פשוט מלוח ועלוב, כדי לוודא ולטעום אותו כפי שהוא מבשל. לחמם את הצלעות ברוטב ולאחר מכן לשרת את בקערה גדולה עם הרוטב בכל רחבי או בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק