Slow-Cooker קיצור רביולי לזניה
המתכון איטי בישול קיצור רביולי לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 6 שעות אם יש לך בצל, רוטב פסטה עגבניות, תערובת גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קציצות ברביקיו חמוציות קיצור דרך לבישול איטי, מרק רביולי בישול איטי, ו תבשיל רביולי בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
כפית 3/4 כוס רוטב הפסטה בתחתית סיר איטי.
שכבה של חצי רביולי, חצי מתערובת הבשר וכוס אחת של גבינה על רוטב. חזור על שכבות עם רוטב 3/4 כוס, נשאר רביולי ותערובת בשר בקר הנותרים. למעלה עם רוטב שנותר; מפזרים הנותרים 1 כוס גבינה.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 6 שעות או עד רביולי הוא מכרז.