Sobrebarriga en Salsa Criolla (סטייק צד עם רוטב קריאולי קולומביאני)
המתכון Sobrebarrigan En Criolla סלסה (סטייק פלנק עם רוטב קריאולי קולומביאני) יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 280 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-473 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, עגבניות, אכיוט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו Sobrebarrigan אל הורנו (סטייק אפוי בסגנון קולומביאני), ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני), ו Higado con סלסה Criolla (כבד עם רוטב קריאולי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר, מניחים את סטייק האגף, מים, בצל, בצל ירוק, שום, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך כ 3 שעות או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייק צלע
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הבשר מן הסיר ולהניח בצד
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מניחים את סטייק צלע מבושל על צלחת טפטוף עם רוטב קריאולי.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.