תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Sopa de Patacón (מרק פלנטיין ירוק מטוגן). והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 437 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק בקר, אכיוט טחון, כמון טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק פלנטיין (Sopa de Plátano), מרק פלנטיין (Sopa de Platanos), ו מרק פלנטיין קולומביאני (Sopa de Platano) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לאכול את השמן מעל חום בינוני בסיר גדול, להוסיף את הבצל, שום, בצל ירוק, פלפל, כמון ו achiote. לבשל במשך כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Annatto
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את מרק הבשר לסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני לבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את patacones ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 10-15 דקות, להיזהר מאוד לא לערבב את המרק, כדי למנוע שבירת patacones.