Spaetzle גרמנית עם כרוב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Spaetzle הגרמני עם כרוב כבוש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 601 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, כרוב כבוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מרק כרוב כבוש גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני חם עם כרוב כבוש, ו בשר חזיר וכרוב כבוש גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים שמן ומביאים לרתיחה.
מניחים קמח בקערת ערבוב גדולה ולעשות באר באמצע.
מוסיפים מלח, ביצים ומים ומכים את הבצק עד חלקה תוססת. הבצק צריך להיות עקביות עבה. מלאו את הבצק במלחצת spaetzle וסחטו לתוך המים הרותחים (ניתן להשתמש במסננת כדי לדחוף את הבצק דרך או קרש חיתוך עץ ולקרצף את הבצק לאט לאט עם סכין לתוך המים).
כאשר spaetzle לצוף לחלק העליון של הסיר, לנקז אותם.
מניחים חצי מספצל בתבנית אפיית זכוכית ומוסיפים שכבה של כרוב כבוש למעלה.
הוסף שכבה נוספת של spaetzle וכרוב כבוש. כסה את המחבת כדי לחמם את הצלחת.
במחבת נפרדת ממיסים את החמאה ומוסיפים פירורי לחם מספיק זמן כדי להרטיב אותם. למעלה spaetzle עם פירורי הלחם.
מגישים את כל השכבות יחד, או מחממים למחרת בקצת חמאה.