תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs בסגנון ג'מייקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 125 גרם של שומן, וסך הכל 1535 קלוריות. אם יש לך רוטב סויה, מיץ ליים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל בשר ג'מייקני בסגנון ג' מייקני, ג'מייקני Jerk Pit Chicken (סגנון חצר אחורית), ו סלמון צלוי עם רוטב ג'מייקני ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את spareribs מעל חום מתון במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז ולתת מגניב.
3
במעבד מזון, לשלב את הבצל הירוק הקצוץ עם שום, צ ' ילי, בצל, שמן צמחי, רוטב סויה, אבקת חמישה תבלינים סינית, allspice הקרקע, מיץ לימון, מלח ופלפל לעבד את התערובת כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
Allspice הקרקע
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 תות, קלוף
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
הגדר את spareribs על 2 גליונות אפייה גדולים rimmed ולהפיץ את הדבק אידיוט על כולם. מכסים ומקררים בין לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
תדליק גריל. גריל spareribs מעל אש בינונית-חמה, מפנה אותם לעתים קרובות אם הם בראונינג מהר מדי, עד חרוך קלות פריך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוף
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
חותכים בין הצלעות, לארגן על מגש לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
8
המלצת יין: Zinfandel פירותי, חריף יעמוד עד החום בצלחת זו. בחר אחד עם רמות נמוכות של אלון ואלכוהול, שכן תבלינים לוהטים להגזים הן איכויות יין. חפש את 1999 Cartlidge & Brown. או, לחלופין, לבחור בירה קריבי פיקנטי, בטעם מלא כמו פס אדום כדי לקרר את התבלינים.