קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

Stand'N Stuff ™ ארוחת בוקר טאקו

Stand'N Stuff ™ ארוחת בוקר טאקו
טאקו ארוחת הבוקר של דוכן האוכל מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו טאקו בסגנון שיקגו Stand ' N Stuff™ נקניקיות, Chicken Suiza Stand ' N Stuff™ טאקו, ו Stand N ' Stuff ארוחת בוקר טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להכות ביצים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים חצי וחצי ומלח; מכים היטב. ב מחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את תערובת הביצים; מבשלים כ-7 דקות, מגרדים ביצים מבושלות מתחתית המחבת מדי פעם, עד שהתערובת קשה אך עדיין לחה. מקפלים בעדינות שעועית ובצל ירוק, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שעועיתשעועית
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
טורטיות חום כפי שהורה על חבילה. מחלקים את תערובת הביצים באופן שווה בין טורטיות. למעלה עם תוספות. אם תרצה, מקשטים עם צמרות ירוקות כהות של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
טורטיהטורטיה
ביצהביצה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."