Stollen חג המולד
ייתכן שסטולן לחג המולד הוא הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, צימוקים סולטנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים בחלב חם.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם הביצה, סוכר לבן, מלח, חמאה, 2 כוסות קמח לחם; לנצח היטב.
מוסיף את הקמח שנותר, 1/4 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק החל למשוך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש את דומדמניות, צימוקים, דובדבנים יבשים, קליפת הדר. להמשיך ללוש עד חלקה, על 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
גריז קל גיליון עוגיות. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות.
מגלגלים את המרציפן לתוך חבל ומניחים אותו במרכז הבצק. מקפלים את הבצק כדי לכסות אותו; צובטים את התפרים יחד כדי לאטום.
מניחים את כיכר, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכן. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ואופים במשך 30 עד 40 דקות נוספות, או עד חום זהוב. אפשר כיכר להתקרר על מתלה תיל. אבק כיכר מקורר עם סוכר ממתקים, ומפזרים את הקינמון.