קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

Tamales טורקיה עם שומה כושי

Tamales טורקיה עם שומה כושי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? טמל הודו עם שומה כושי יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי בננה, שומן חזיר, שומה כושי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו Poblano ממולא עם רוטב כושי שומה, Tamales עוף וצמחוני עם רוטב שומה אדום, ו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו הסדר ספינת קיטור.
2
הסר את עלי הבננה מן החבילה; בעדינות להתפתח ולנגב נקי עם מטלית לחה נקייה. עם מספריים מטבח, לגזור שמונה 12 x 10 אינץ מלבנים. לקרוע רצועות דקות ארוכות מן העלים הנותרים לשמש" מחרוזת " קשרים עבור החבילות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
מניחים את חתיכות טורקיה בסיר בגודל בינוני עם בצל, שום, פלפל, ו 1 כפית מלח (או לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות (כ 4 כוסות) ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, מכוסה חלקית, עד הבשר נופל את העצמות, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר את חתיכות טורקיה מן המרק (אשר יכול להיות מתוח ולשמור למטרה אחרת); כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור לקרוע את הבשר לחתיכות ארוכות. אתה צריך בערך 2 כוסות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
בסיר קטן, מחממים את השומה לרתיחה מעל חום בינוני, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 5 דקות. מערבבים את טורקיה מגורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מניחים את השומן בקערת ערבוב או קערה גדולה של מערבל חשמלי להגדיר במהירות בינונית. עם כף עץ או להבי המיקסר, להכות במשך 1 עד 2 דקות, עד סודה במקצת. להתחיל להכות במסא קומץ בכל פעם, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. בשלב זה אתה חייב לעשות שיחת שיפוט — אם או לא להוסיף קצת נוזל. העקביות צריכה להיות של דייסה עבה מאוד, דביק. כאשר עובדים עם מאסה עשוי מאסה קרינה לפעמים אני מוצא כי אני צריך להוסיף 5 עד 6 כפות של מים או ציר עוף כדי להשיג עקביות זו. עם קבוצות אחרות, אני לא צריך להוסיף שום נוזל. כאשר עקביות הרצוי הוא הגיע, להכות את הנותרים 1 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
דגנים חמיםדגנים חמים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שומן חזירשומן חזיר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הכינו את חבילות עלי הבננה. בקצרה להחזיק כל אחד מלבנים לחתוך מעל להבה פתוחה כדי להפוך אותם גמישים יותר, או מקום במשך כמה שניות על מחבת חמה. מחסנית אותם על ידי משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים גוש 1/2 כוס של תערובת מאסה על כל אחד. עם החלק האחורי של כף, לשטח את מאסה מעט לצורה סגלגלה. כפית על 1/4 כוס של טורקיה מול מילוי מעל מאסה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
מקפלים מעל הקצוות ימינה ושמאלה של מלבן אחד לכיוון השני, חופפים מעט. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים אחד כלפי השני. אתה צריך להיות מסודר שטוח מנות (בדרך כלל על 5 X 4 אינץ ' אם אתה מתחיל עם 14 x 11 אינץ מלבן). לקשור באופן מאובטח עם קשרים "מחרוזת" עלה.
11
מקום באוניית הקיטור. Tamales בננה עלה צריך לשכב על פלטפורמה שטוחה כגון מתלה חוט הרים הרבה מעל רמת המים הרותחים. מסדרים אותם בשכבות לפי הצורך, בצד התפר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מניחים כמה חתיכות בננה נוספת על גבי כדי לעזור לספוג קיטור.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
13
יוצקים מים רותחים לתחתית המחבת לעומק של 1 עד 2 אינץ', מכסים בחוזקה, ואדים על חום בינוני במשך 1 שעה. שמור קומקום של מים חמים על צורב אחר; מדי פעם לבדוק את מפלס המים באוניית הקיטור ולחדש לפי הצורך, תמיד מגן על הפנים שלך מן הקיטור. כאשר הם נעשים, להסיר את המכסה ולתת tamales לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה. כל אורח פותח את עצמו.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* עלי בננה ניתן למצוא קפואים בחנויות מכולת באמריקה הלטינית. מרטינז ממליץ לקנות חבילה נוספת במקרה שרבים מפוצלים קשה מדי לשימוש (וזה נפוץ למדי).* עבור מתכון זה, הדבק השומה צריך להיות דליל לעקביות של מרק שמנת לפני המדידה. כדי לקבל 1 1/2 כוסות רוטב, להשתמש כ 1/2 גביע להדביק שומה 1 כוס ציר עוף, רצוי תוצרת בית (ראה להלן). מתכון השומה עושה כ 4 כוסות של דבק-השארית יכולה להיות קפואה ומשמשת רוטב לתרנגול הודו או עוף.* שומן חזיר Oaxacan יש טעם ייחודי, אגוזים ועקביות חצי נוזלי כי הם רחוק מאוד מן המוצרים המסחריים פלאפי, hydrogenated זמין בארה " ב ב tamales, שבו שומן הוא מרכיב עיקרי, ההבדל הוא עצום. על פי מרטינז, שומן חזיר עשוי קטן באמריקה הלטינית או במזרח אירופה הקצב עושה תחליף הגון, אבל טיוח זה בעצמך יפיק את התוצאות הטובות ביותר. כדי הביתה-לעבד שומן חזיר, להתחיל עם 3 קילוגרמים טריים (לא מלוח או מעושן) שומן חזיר, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (מצמרר או מקפיא חלקית את השומן יגרום משימה זו פחות מבולגן).
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שומן חזירשומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שומן חזירשומן חזיר
2
מניחים את השומן במחבת גדולה, עמוקה צלייה או תנור הולנדי רדוד עם צדדים עבים, דואג לא קהל החתיכות יחד. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 30 דקות, עד השומן הוא שניתנו חלקית ואת חתיכות חתוכים לקוביות הם קצת פריך אבל לא מבושל לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
הסר את המחבת מהחום ולתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים את הנוזל הצלול לתוך מיכל גבוה, צר ולהניח בצד את cracklings וכל שאריות גרגירים. שאריות, שנקרא אסיאנטו, עושה התפשטות טעימה על טורטיות. הפיצוחים יכולים להיות ניתנים עוד יותר כדי לייצר אצווה שנייה של שומן חזיר. (למידע נוסף, עיין באתר האינטרנט של מרטינז, www.zarela.com.) אתה צריך בערך 3 כוסות של שומן בהיר, חיוור שיזוף. מקררים עד מוצק, לכסות בחוזקה, ולאחסן עד שבוע במקרר או ללא הגבלת זמן במקפיא.* מאסה הוא בצק שעשוי מתירס יבש שטופל בחומר אלקלי כגון סיד עמוס בפרך ומים ולאחר מכן אדמה. מסא טרי, אשר ייתן מתכון זה טעם אותנטי ומרקם, ניתן למצוא בכמה חנויות מכולת מקסיקניות במפעלי טורטייה. כי זה יכול להיות שכותרתו בדרכים רבות ושונות, מאסה יכול להיות מבלבל לקנות. כמה דברים שיש לזכור הם: 1). הקפד לקנות כמובן-קרקע masa (שכותרתו "masa para tamales") לא דק קרקע masa, אשר עבור טורטיות, לא tamales. אבל גם להימנע מסא שכותרתו" masa preparada para tamales, " אשר כבר מעורב שומן. 2). אם אתה לא יכול למצוא מסה טרי, אתה יכול reconstitute אותו על ידי ערבוב masa harina מאסה מיובש (המכונה גם קמח תירס או "תערובת תירס מיידי masa עבור tamales") עם מים או ציר עוף. המותג Maseca, זמין ב www.mexgrocer.com, הוא האותנטי ביותר. המותג Quaker, זמין בחנויות מכולת רבות, הוא גם מקובל, אבל הקפד לקנות את הקרקע גס "Masa Harina דה Maiz," לא הקרקע עדין "Harina Preparada Para Tortillas." 3). לא ניתן להחליף את ארוחת התירס הרגילה במאסה.* Click here for a recipe for chicken stock. אם אתה מעדיף לא לעשות משלך, מרטינז ממליץ על המותגים המכללה פונדק או יסודות המטבח.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שומן חזירשומן חזיר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
Reprinted with permission from The Food and Life of Oaxaca: Traditional Recipes from Mexico ' s Heart by Zarela Martinez. © 1997 Macmillan, A Simon & Schuster Macmillan Company

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.