Tenderstem ברוקולי עם שומשום
ברוקולי Tenderstem עם שומשום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ואת המתכון כולו 30 יש 87 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ברוקולי סגול, כוסברה, ג'ינג'ר ידית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 24 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו טנדרסטם ברוקולי ופטריות ברוטב צדפות, צ'ילי בקר ו Tenderstem ברוקולי מערבבים ומטגנים, ו שומשום ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור הברוקולי או פשוט להרתיח אותו במשך 3 דקות. לעשות משחה גסה על ידי דפיקות או מיזוג את השום, זנגביל וכוסברה גבעולים יחד.
יוצקים את השמן לתוך ווק חם או מחבת.
הוסף את הדבק, ולאחר מכן להפוך את החום מלא לרחוש במשך 1 דקות. טיפ בברוקולי מבושל, לזרוק היטב ומפזרים על זרעי שומשום. כבה את החום, לזרוק את כוסברה ועלי בזיליקום, לתת לו מערבבים ומגישים.