Tetrazzini העוף של מייגן ריי
עוף tetrazzini של מייגן Rae עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך ספגטי, סלרי, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . וזה טוב. נסו מטבל הטאקו של מייגן, פרלינים פקאנים של מייגן, ו מרגריטה הקפואה אבטיח של מייגן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את הספגטי; להרתיח עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (150 מעלות C). השתמש בחמאה כדי בנדיבות גריז צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
שכבת אפיית צלחת עם ספגטי מבושל.
חותכים חזה עוף לשניים, ושכבה על גבי ספגטי.
מערבבים את מרק העוף, מרק פטריות, חלב, שמנת חמוצה, סלרי ופטריות בקערה גדולה. מתבלים באבקת שום, אבקת בצל ומלח ופלפל.
יוצקים את התערובת באופן שווה על העוף והפסטה. תבשיל העליון עם 1/2 פירורי לחם כוס.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, הפיכת צלחת לאחר 25 דקות לחום באופן שווה.