The Food Matters Cookbook': עוגות הסרטן החדשות של מארק ביטמן
The Food Matters Cookbook': Mark Bittman ' s New Crab Cakes is a חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיונז, שורש סלרי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: The Food Matters Cookbook': חריף אורז מטוגן עם נבטי שעועית, עוף ובוטנים, פרויקט ענייני המזון: עוגות גרליקי אדאמה, ו תירס מרק ביטמן.
הוראות
1
מערבבים יחד את בשר הסרטן, שורש סלרי, ביצה, וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Celeriac
בשר סרטנים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
2
הוסף מספיק פירורי לחם כדי לאגד את התערובת רק מספיק כדי ליצור עוגות כי לא לפצח בקלות רבה מדי; להתחיל עם 2 כפות ולהשתמש יותר אם אתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
אם יש לך זמן, לקרר את התערובת לפחות 30 דקות או עד כמה שעות; זה יהיה קל יותר לעצב. בינתיים, לשלב את המיונז, חרדל, מלפפון, פלפל, בצל ירוק בקערה קטנה.
מחממים מחבת גדולה (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית גבוהה במשך 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את השמן וחום עד שהוא מנצנץ. לעצב את תערובת בשר הסרטן לעוגות 1 אינץ ' עבה, לדלות כל אחד בקמח, ולבשל, התאמת החום לפי הצורך ולהפוך פעם אחת (בעדינות רבה), עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד. (עבודה בקבוצות אם אתה עושה עוגות קטנות; אתה לא רוצה לצופף את המחבת.)
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.