קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

The Food Matters Cookbook': עוגות הסרטן החדשות של מארק ביטמן

The Food Matters Cookbook': עוגות הסרטן החדשות של מארק ביטמן
The Food Matters Cookbook': Mark Bittman ' s New Crab Cakes is a חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיונז, שורש סלרי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: The Food Matters Cookbook': חריף אורז מטוגן עם נבטי שעועית, עוף ובוטנים, פרויקט ענייני המזון: עוגות גרליקי אדאמה, ו תירס מרק ביטמן.

הוראות

1
מערבבים יחד את בשר הסרטן, שורש סלרי, ביצה, וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
CeleriacCeleriac
בשר סרטניםבשר סרטנים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
הוסף מספיק פירורי לחם כדי לאגד את התערובת רק מספיק כדי ליצור עוגות כי לא לפצח בקלות רבה מדי; להתחיל עם 2 כפות ולהשתמש יותר אם אתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
אם יש לך זמן, לקרר את התערובת לפחות 30 דקות או עד כמה שעות; זה יהיה קל יותר לעצב. בינתיים, לשלב את המיונז, חרדל, מלפפון, פלפל, בצל ירוק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מפזרים מלח ופלפל ומערבבים עד מעורבב היטב; מקררים את הרוטב עד שאתה מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מתבלים את הקמח במלח ופלפל, ומערבבים באבקת הקארי אם אתם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
6
מחממים מחבת גדולה (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית גבוהה במשך 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את השמן וחום עד שהוא מנצנץ. לעצב את תערובת בשר הסרטן לעוגות 1 אינץ ' עבה, לדלות כל אחד בקמח, ולבשל, התאמת החום לפי הצורך ולהפוך פעם אחת (בעדינות רבה), עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד. (עבודה בקבוצות אם אתה עושה עוגות קטנות; אתה לא רוצה לצופף את המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים עם טריזי לימון ואת התענג חרדל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו