The Food Matters Cookbook': עוגות הסרטן החדשות של מארק ביטמן
The Food Matters Cookbook': Mark Bittman ' s New Crab Cakes is a חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיונז, שורש סלרי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: The Food Matters Cookbook': חריף אורז מטוגן עם נבטי שעועית, עוף ובוטנים, פרויקט ענייני המזון: עוגות גרליקי אדאמה, ו תירס מרק ביטמן.
הוראות
1
מערבבים יחד את בשר הסרטן, שורש סלרי, ביצה, וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
Celeriac
בשר סרטנים
כמו למשל M&M's
2
הוסף מספיק פירורי לחם כדי לאגד את התערובת רק מספיק כדי ליצור עוגות כי לא לפצח בקלות רבה מדי; להתחיל עם 2 כפות ולהשתמש יותר אם אתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
אם יש לך זמן, לקרר את התערובת לפחות 30 דקות או עד כמה שעות; זה יהיה קל יותר לעצב. בינתיים, לשלב את המיונז, חרדל, מלפפון, פלפל, בצל ירוק בקערה קטנה.
מפזרים מלח ופלפל ומערבבים עד מעורבב היטב; מקררים את הרוטב עד שאתה מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עצם הודו וצוואר הודו
5
מתבלים את הקמח במלח ופלפל, ומערבבים באבקת הקארי אם אתם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בצל לבן, חתוך לקוביות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
מחממים מחבת גדולה (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית גבוהה במשך 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף את השמן וחום עד שהוא מנצנץ. לעצב את תערובת בשר הסרטן לעוגות 1 אינץ ' עבה, לדלות כל אחד בקמח, ולבשל, התאמת החום לפי הצורך ולהפוך פעם אחת (בעדינות רבה), עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד. (עבודה בקבוצות אם אתה עושה עוגות קטנות; אתה לא רוצה לצופף את המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים עם טריזי לימון ואת התענג חרדל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.