Thins פיסטוק שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פיסטוק שוקולד Thins. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, שמן זית, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פיסטוק-ג'ינג'ר Thins, פיסטוק-הל Thins, ו שוקולד אורנג'אספרסו Thins (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 8 ½ על ידי 4 ½ מחבת כיכר מתכת אינץ עם רדיד לא מקל או גריז היטב וקו עם קלף paper.In קערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת קקאו ומלח. הגדר aside.In קערת ערבוב גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות להתחיל להיווצר. עם המיקסר הולך, בהדרגה להוסיף את הסוכר כפות ערמות בכל פעם, ואחריו תמציות ושמן זית.עם מגרדת גומי גדול או סיליקון, לקפל בעדינות בתערובת הקמח – תאבד חלק מהנפח כאשר אתה עושה את זה, אבל זה בסדר. מקפלים את האגוזים,
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת כיכר ואופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות או עד שהוא מופיע להגדיר.
תן מגניב במחבת במשך שעה, ואז להרים מן המחבת מגניב לחלוטין. או שאתה יכול לצנן אותו (מה שהופך אותו קל יותר לחתוך) עד מוכן לאפות השני.
מחממים את התנור ל-200 מעלות F. מניחים את כיכר השוקולד על קרש חיתוך. באמצעות סכין משונן גדול, פרוס חתיכות עבות 1/4 אינץ ' ולהניח אותם על גיליון אפייה מצופה קלף.
אופים את החתיכות במשך כשעה ב 200 מעלות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.