Three-Pepper Orzo
אם יש לכם עד 3 פלפלים, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Orzo פלפל לימון, אורזו תירס ופלפל, ו סלט פלפל אורזו-בל.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים פסטה ומלח, לפי הטעם ומבשלים לאל דנטה.
מוסיפים את הפלפלים האדומים למחבת פח קטנה וחבית כדי להשחיר באופן שווה בכל רחבי תחת broiler. זה גם יכול להיעשות על להבת גז פתוחה.
שים אותם בקערה ומכסה בניילון נצמד כדי להתקרר. לקלף ולזרוע את הפלפלים, ולאחר מכן לקצוץ ולהוסיף אותם למעבד מזון.
להוסיף את המניה ואת תהליך פירה.
מחממים על 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה במחבת סאוט על חום בינוני, ומוסיפים את השום ופלפלים ירוקים. מבשלים 3 עד 4 דקות ואז מערבבים את מחית.
מוסיפים את orzo סחוט ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את pepperoncini וקצת מיץ ולזרוק למעיל.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.