קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

Tomatillo בגריל וסלסה בזיליקום סגול

Tomatillo בגריל וסלסה בזיליקום סגול
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכו לחנות ותביאו טומטילו, בצל, צ'יפוטלה צ' ילי באדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סגול Tomatillo סלסה פרסקה, עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל, ו בזיליקום סגול וסלט סקווש קיץ בגריל עם אגוזי מלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. גריל את tomatillos ותירס על אש חמה בינוני או חום מתון עד חרוך קלות בכל רחבי, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
העברה לצלחת. גריל את פרוסות הבצל עד חרוך קלות, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את העורות החרוכים מן tomatillos ורבע אותם. חותכים את גרעינים תירס את קלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
4
חותכים את הבצל לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
במחבת, מטגנים את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסננים על מגבות נייר וקוצצים גס. בקערה, מערבבים את השום עם הצ ' יפוטלה, ואז מערבבים בטומטילו, תירס, בצל ובייקון. מקפלים את בזיליקום סגול, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני