Tres Leches de Coco (עוגת קוקוס טרס Leches) הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. לכו לחנות ותביאו חלב מרוכז, חלב קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו Tres Leches עוגה עם קרם דה קוקו, Pastel De Tres Leches Con Coco, ו קוקוס טרס Leches עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא קמח ואבקת אפייה יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מצורף להקציף על מהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים לשחרר וקצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הסוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים חלמונים ומכים רק עד לשלב. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב. מקפלים קוקוס עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
לגרד את הבלילה לתוך ungreased 13-ידי 9 אינץ ' אפייה צלחת להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות, סיבוב עוגה באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת לחלוטין, 1 עד 2 שעות. לאחר התקרר, לתקוע את העוגה בכל רחבי עם מזלג או שיפוד ולהפעיל סכין קילוף לאורך הקצוות רק כדי להפריד את העוגה מן הצדדים של צלחת האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
להקציף חלב קוקוס, חלב מרוכז ממותק, ושמנת יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים תערובת באופן שווה על כל העוגה (ראה הערות).
3
העברה למקרר וצינה לפחות 2 שעות.
4
לציפוי המרנג הקלוי: מערבבים סוכר, מים וסירופ תירס בסיר בינוני עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 116° על מדחום ממתקים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
להתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בעוד סירופ רותח, בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עם מצורף להקציף במהירות בינונית-נמוכה עד הלבנים מתחילים לשחרר וקצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
עם מיקסר פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות להוסיף סירופ חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות. מקפלים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
ציפוי מורח על עוגה מקורר עם מרית, מושך על מרנג כדי ליצור פסגות דקורטיביות. מקצפת לפיד לטוסט קל. אם אין לך לפיד, התאם את מתלה התנור לשלישי העליון וחמם מראש לתנור ל-450 ° F.