Varenyky מלא הבשר של באבצ'ה (Perogies)
המתכון של באבה מלא בשר Varenyky (Perogies) יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן. . אם יש לך מים, מלח ופלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו מניקוטי מלא בשר, קציץ בשר מלא גבינה, ו בורק (מאפה מלא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז מסננת או מסננת ולשטוף עודף שומן עם מים חמים.
מחית תפוחי אדמה עם חלב בקערה עד חלקה; מערבבים בצל, שום, 1 קמצוץ מלח, ופלפל.
מערבבים בשר טחון לתערובת תפוחי אדמה עד מילוי משולב באופן שווה.
לטאטא קמח 4 כפיות מלח יחד בקערה עמוקה; מערבבים 1 כוס מים וביצים עד הבצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש עד חלקה, 1 עד 2 דקות. מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים ומסדרים על תבנית אפייה; מכסים במגבת לחה או בניילון נצמד ומניחים לעמוד במשך 10 דקות.
מגלגלים כל פיסת בצק על משטח עבודה מקומח עד דק; חותכים לתוך סיבובים באמצעות שולי כוס גדולה בפה או חותך עוגיות גדול.
כף 1 עד 2 כפות מילוי על כל סיבוב. מקפלים בצק על מילוי יצירת מעגל 1/2; הקש קצוות יחד, איטום עם קורטוב של מים במידת הצורך. לסדר varenyky בשכבה אחת על צלחות לכסות במגבת נקייה.
מביאים סיר של מים מומלחים קל לרתיחה; לבשל 2 עד 3 varenyky בכל פעם במים רותחים עד מבושל דרך הבצק הוא נפוח, על 4 דקות.
הסר varenyky עם כפית מחוררת לחזור עם varenyky שנותר.