West Coast Burger
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל ווסט קוסט בורגר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת שום, קטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 49 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו עוף מהחוף המערבי., סלט תפוחי אדמה בחוף המערבי, ו צ'ילי החוף המערבי של סאלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וקרמל קלות על 15 דקות.
מוסיפים את החרדל וקורט של מלח ומבשלים עוד 2 דקות.
הסר את הבצלים מהמחבת לקערה קטנה ולהניח בצד.
רוטב מיוחד: בקערה בינונית משלבים את כל החומרים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
המבורגרים: מחממים את המטגן עד נמוך.
טופס תערובת בשר טחון לתוך 6 קציצות שוות. אין לטפל או לדחוס את הקציצות, לשמור אותם רופף. זה יעזור ליצור המבורגר עדין. על ערבוב ודחיסה יגרום המבורגר כבד קשה.
מחממים את שמן הקנולה מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
בקערה קטנה לשלב את המלח, פלפל ואבקת שום ואת העונה המבורגרים בנדיבות עם התערובת.
שים את הקציצות במחבת ומבשלים 4 דקות. הפוך ותן לבשל במשך 1 דקה, ואז מעל כל פטי עם חתיכת גבינה. מבשלים עוד 2 דקות עד הגבינה מותכת והמבורגרים הם בינוניים.
בעוד ההמבורגרים מתבשלים, מברשת קלות את הלחמניות עם חמאה מומסת ולשים אותם על מחבת סדין. צלוי עד קלוי, על 2 דקות.
כדי להרכיב, לפצל את הלחמניות ולהפיץ כל חצי עם כף של רוטב מיוחד.
שים את ההמבורגרים על החצי התחתון של כל לחמניה, למעלה עם בצל מקורמל, עגבניות וחסה. מכסים עם החלק העליון של הלחמנייה ומגישים.