אבוקדו בגריל
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? אבוקדו בגריל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טוסט קפרזה בגריל עם גבינת בוראטה + אבוקדו בגריל, אבוקדו בגריל, ו אבוקדו בגריל עם ג'ינג'ר מיסו.
הוראות
רבע האבוקדו ולהסיר את הזרע. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומתחככים בשמן זרעי ענבים. גריל פרוסות אבוקדו על חום עקיף, עוזב ללא הפרעה עבור הראשון 2 עד 4 דקות בערך כדי לאפשר את התבלינים לשלב לתוך פני השטח כדי לאפשר את תהליך הקרמליזציה להתחיל. לאחר מכן, להפוך את האבוקדו, להסיר מן הגריל ולתת לנוח.
דרך פתיחת הזנה של בלנדר פועל להוסיף, 1 בכל פעם, חומץ, מלח, פלפל שחור, חרדל, פטרוזיליה ושום. השארת הבלנדר פועל להוסיף את שמן הזית דרך פתח ההזנה בזרם דק איטי.
מגישים את האבוקדו בגריל עם מספיק של ההלבשה מעיל ומקשטים עם גבעולי פטרוזיליה טריים.