אבוקדו ממולא בייקון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אבוקדו ממולא בייקון, אבוקדו ממולא, ו אבוקדו ממולא עם פירות ים.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
לנקז פרוסות בייקון על מגבות נייר; להתפורר.
מערבבים חמאה, סוכר חום, חומץ, רוטב סויה ושום בסיר; מבשלים ומערבבים תערובת על חום בינוני עד שהסוכר מומס, כ -10 דקות.
מפזרים חצאי אבוקדו עם מלח; למלא כל חצי עם בייקון מתפורר.