אבטיח בגריל וjalapeno Bowla
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח, פלפלים חלפיניו, אבטיח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף בגריל במרינדה עם אבטיח-סלסה חלפיניו, ענבים קוף Bowla, ו רד אפל הוטש Bowla (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברשת קלה את פרוסות אבטיח עם שמן צמחי ומתבלים עם מלח. מסדרים על הגריל והגריל עד שיש לך סימני גריל גלויים משני הצדדים.
הסר את הקליפה וקצוץ את הבשר לחתיכות גדולות.
מוסיפים את בשר האבטיח לבלנדר, יחד עם 1 כוס מים להתמזג עד נוזלי. מסננים את המיץ, דרך מסננת משובחת, לתוך קערה. זרוק את עיסת ומיץ אבטיח מילואים.
בקערה גדולה או קנקן זכוכית, לשלב את הטקילה, סירופ פשוט, מיץ לימון שנאפס אבטיח.
מוסיף את מיץ אבטיח בגריל, ומערבבים.
יוצקים למשקפיים ומקשטים עם פרוסות שמורות של אבטיח בגריל ופלפל חלפיניו.
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את המים, הסוכר והפלפלפל jalapeno.
מחממים את התערובת עד שהסוכר נמס, כ -2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ולתת תלול עד מגניב.
הסר את פרוסות הפלפל ושמור את הסירופ הפשוט.