קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות1
מגזין

אבטיח-ברי רפש

אבטיח-ברי רפש
אבטיח ברי רפש דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך פטל בסירופ, מים מוגזים, אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: רפש אבטיח, תות-אבטיח ברד, ו אבטיח תות ברד.

הוראות

1
מניחים קוביות אבטיח בשכבה אחת במחבת רדודה; להקפיא עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
הסר אבטיח מן המקפיא; תן לעמוד 5 דקות. זרוק אבטיח דרך מצנח מעבד מזון עם ריצת מעבד; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים גושים של פטל קפוא לסירוגין עם מים מוגזים; עיבוד עד תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
4
מגישים באופן מיידי.
5
טיפ: זה מתכון נהדר לעשות כאשר יש לך חצי אבטיח שנשאר. או שאתה יכול להחליף מכולות של אבטיח קוביות ממקטע התוצרת של הסופרמרקט.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח