אבטיח, תות וטקילה אגואה פרסקה
אבטיח, תות וטקילן אגואה פרסקה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה מ רשת מזון דורש מלח כשר, אבטיח, טריזי ליים וסוכר. זה עובד טוב כמו משקה יקר למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 32%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: אבטיח-תות אגואה פרסקה, אבטיח תות אגואה פרסקה, ו אבטיח אגואה פרסקה / אבטיח מקסיקני אגואה פרסקה.
הוראות
זורקים את האבטיח, קוביות התותים, הסוכר והמלח לקערה גדולה לתערובת.
מניחים לעמוד עד שהסוכר מתמוסס ונוצר סירופ, תוך ערבוב מדי פעם, לפחות 15 דקות ועד 30 דקות.
עובדים בקבוצות, מחית את תערובת הפירות עם הטקילה ו -2 כפיות מיץ הליים, ומשלבים כל מנה בקנקן גדול. מערבבים לתערובת.
מוסיפים עוד מיץ ליים אם רוצים. מקררים עד קר מאוד, לפחות 1 שעה עד 3 שעות.
לקישוט: משחילים 1 תות, 1 טריז ליים וקוביית אבטיח 1 על 6 שיפודים. מחלקים את אגואה פרסקה בין 6 כוסות צוננות. הדביקו שיפוד עם קישוטים לכל משקה והגישו.