אפונה-sto האביב עם פנה מחיטה מלאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אביב. אם יש לך עלי בזיליקום, פלפל, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אביב אפונה-sto עם פסטה פנה מחיטה מלאה, פנה עם ירקות האביב, ו פנה מחיטה מלאה אדומה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים עד לרתיחה ואז מתבלים מים עם מלח ומבשלים פנה אל אל דנטה. שימו לב: תצטרכו להזמין 1 או 2 מצקות של מי בישול עמילניים, 1/2 עד 3/4 כוס, לפני ניקוז הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
פנה!
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מצקת
סיר
2
מניחים 1/2 של האפונה בתחתית צלחת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה
3
מניחים את שאר האפונה במעבד מזון עם צנוברים, בזיליקום, עלי טרגון, גרידת לימון, גבינה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
גרידת לימון
שמן זית
צנוברים
גבינה
באזיל!
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים מעט מלח ופלפל ואז מעבדים את הפסטו למשחה מחוספסת, מתאימים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תיבול
פסטו
5
יוצקים מים עמילניים על אפונה בקערה ואז מוסיפים פסטו.
מרכיבים שתצטרך
פסטו
מים
אפונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים פסטה חמה, סחוטה מעל פסטו ולזרוק במרץ מעיל לשלב. להתאים תיבול ומגישים, עובר גבינה נוספת ליד השולחן.