קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

אביב אפונה-sto עם פנה מחיטה מלאה

אביב אפונה-sto עם פנה מחיטה מלאה
אפונה-sto האביב עם פנה מחיטה מלאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אביב. אם יש לך עלי בזיליקום, פלפל, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אביב אפונה-sto עם פסטה פנה מחיטה מלאה, פנה עם ירקות האביב, ו פנה מחיטה מלאה אדומה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים עד לרתיחה ואז מתבלים מים עם מלח ומבשלים פנה אל אל דנטה. שימו לב: תצטרכו להזמין 1 או 2 מצקות של מי בישול עמילניים, 1/2 עד 3/4 כוס, לפני ניקוז הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
פנה!פנה!
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
סירסיר
2
מניחים 1/2 של האפונה בתחתית צלחת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
3
מניחים את שאר האפונה במעבד מזון עם צנוברים, בזיליקום, עלי טרגון, גרידת לימון, גבינה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים מעט מלח ופלפל ואז מעבדים את הפסטו למשחה מחוספסת, מתאימים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
פסטופסטו
5
יוצקים מים עמילניים על אפונה בקערה ואז מוסיפים פסטו.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים פסטה חמה, סחוטה מעל פסטו ולזרוק במרץ מעיל לשלב. להתאים תיבול ומגישים, עובר גבינה נוספת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
גבינהגבינה
פסטהפסטה
פסטופסטו