קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

אגברטס Sunrise

אגברטס Sunrise
Eggberts Sunriser דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 31 גרם חלבון, 33 גרם שומן ובסך הכל 878 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. תמורת $3.1 למנה, מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך ביצים, שמן קנולן, ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. עם ציון של 77%, המנה הזו די טובה. נסו את The Eggberts Sunriser, ואת The Eggbert's Sunriser (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
18 עד 20 חתיכות מיני תפוחי אדמה קפואות18 עד 20 חתיכות מיני תפוחי אדמה קפואות
2
יוצקים 3 כפות מהשמן במחבת ומחממים לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיני טריזי תפוחי אדמה קפואיםמיני טריזי תפוחי אדמה קפואים
ציוד שתשתמש בו
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
3
מוסיפים את האש בראון ומשאירים אותם ללא הפרעה במשך כמה דקות. מוודאים שהמחבת לא חמה מדי. באופן אידיאלי תהפוך אותם רק פעם אחת ואז תבשל אותם בצד השני - אתה רוצה שהם פריכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
במחבת אחרת מוסיפים בערך סנטימטר שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מחממים על אש בינונית עד שמדחום לטיגון עמוק המוכנס לשמן רושמת 350 מעלות F. מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד להזהבה ופריכות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מפזרים מלח ופלפל. (אתם יכולים גם לאפות בתנור אם אתם מעדיפים.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מסננים את האש בראון ופתילות תפוחי האדמה על מגבת נייר ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מחממים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה עד להמסה. זורקים פנימה את בשר החזיר, הג'לפנוס אם משתמשים בו, בצל ופלפלים וזורקים אותם במשך מספר שניות. מכבים את האש ומניחים את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
ב-8 מחבתות אישיות (או בשכבה אחת גדולה מאוד): ה-hash browns, תערובת הירקות/שינקן ולאחר מכן הגבינה המגוררת.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
11
אופים במשך דקה או 2, עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מוציאים מהתנור עם כפפת תנור, מכיוון שהמחבתות יהיו חמות.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
ממיסים כף אחת מהחמאה במחבת טפלון ומטגנים את 4 הביצים הראשונות, לאחר מכן מוציאים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים את כף החמאה הנותרת ומטגנים את 4 הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה מעל גבי הגבינה המומסת, ולאחר מכן מעל ביצה אחת לכל מחבת. מורחים את הסלסה מעל ומגישים מיד. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)