אגוזי לוז-ביסקוטי שוקולד
אגוזי לוז-שוקולד ביסקוטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. אם יש לך קמח, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו ביסקוטי אגוזים ושוקולד, ביסקוטי אגוזים ושוקולד, ו ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה. מערבבים בחתיכות ממתק.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה מוסיפים סוכר, מכים עד מעורבב ועוצרים כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח (1 כוס בכל פעם) לסירוגין עם ליקר (1 כף. בכל פעם). לנצח עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מגלגלים כל בצק חצי לתוך יומן באורך 16 אינץ', ומניחים על תבנית אפייה משומנת. לשטח כל יומן לעובי 3/4 אינץ'. (הבצק יהיה רך ודביק.)
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או רק עד הזהב.
הסר בולי עץ אפויים, שמירה על תנור ב.
חותכים כל יומן לרוחב ל 3 חלקים שווים.
להעביר כל קטע ללוח חיתוך, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', סכין ניגוב נקי לאחר כל 2 חתכים.
להעביר ביסקוטי לתבנית אפייה, לחתוך צדדים.
בואו ביסקוטי לעמוד בתנור, עם דלת סגורה, 1 שעה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בחטיפי שוקולד הרשי לממתקים מצופים שוקולד חלב, חטיפי שוקולד הרשי, חטיפי שוקולד שוקולד חלב, ופראנג ' ליקו לליקר אגוזים.