אגוזי לוז פריז-ברסט
צריך מנה צמחונית בצד? אגוזי לוז פריז-ברסט יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 296 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם שקדים, חלב, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פריז-ברסט, Paris-עוגת קרם ברסט, ו עוגת קרם תות עלים (פריז ברסט).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
אגוזי לוז טוסט במחבת אפייה רדודה בתנור עד עורות לפצל ואגוזים הם זהובים, 10 עד 15 דקות.
הסר מהתנור (השאר תנור על), ולאחר מכן לעטוף אגוזי לוז במגבת מטבח ולתת קיטור 5 עד 10 דקות. לשפשף אגוזי לוז במגבת כדי להסיר עורות רופפים (כמה עורות לא יכול לרדת), ולאחר מכן להעביר אגוזי לוז לקערה קטנה, זורק עורות. בעוד אגוזי לוז קיטור, שקדים טוסט במחבת אפייה עד הזהב, 5 עד 8 דקות, ולאחר מכן להוסיף קערה עם אגוזי לוז. מעט גריז פאן ולהניח בצד.
מבשלים סוכר במחבת קטנה וכבדה יבשה מעל חום מתון, מחבת מתערבלת, עד שהסוכר מתחיל להמיס, כ -2 דקות. המשך לבשל, מחבת מתערבלת, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק, 2 עד 3 דקות יותר.
הסר מן החום, עובד במהירות, מערבבים אגוזים מעיל, ולאחר מכן להעביר תערובת כדי משומן תבנית אפייה, מתפשט מעט.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מוקשה וקריר, כ -30 דקות.
מעבירים פרלין לשקית פלסטיק עמידה בפני איטום ושקית חותם, ולוחצים על אוויר עודף. Crush פרלין גס בשקית באמצעות מערוך או תחתית של מחבת כבדה, ולאחר מכן להעביר שלושה רבעים למעבד מזון פירה עד שהוא הופך חלק, שמנת" חמאה", 3 עד 4 דקות. עתודה נותרת פרלין כתוש לקישוט.
להביא חלב לרתיחה ב 2 1/2 - ל 3 ליטר סיר כבד על אש מתונה. בעוד חלב מתחמם, להקציף יחד חלמונים, סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה חסינת חום.
הוסף חלב חם לתערובת חלמון בזרם, לטאטא, ולאחר מכן להעביר תערובת לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא (תערובת תהפוך עבה וגושי). מבשלים, מקציפים כל הזמן, 3 דקות (התערובת תהפוך חלקה).
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ווניל.
מעבירים לקערה נקייה וקרם בצק צונן, פני השטח שלו מכוסים בנייר שעווה, עד קר, לפחות 1 שעה.
לנצח שמנת כבדה בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקציפים קרם מאפה בקערה גדולה עם מיקסר עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף פרלין "חמאה" ופעימה עד incorporated. מקפלים קצפת, שליש בכל פעם, בעדינות אבל ביסודיות, ואז לכסות את פני השטח של קרם אגוזים עם נייר שעווה וצינה עד מוכן לשימוש.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°. לעקוב אחר מעגל 9 אינץ 'עם עיפרון על ריבוע 12 אינץ' של קלף או נייר שעווה, ולאחר מכן לעקוב אחר מעגל 5 אינץ ' בתוכו. הפוך נייר מעל (עיגולים עדיין יהיו גלויים) ולשים על תבנית אפייה גדולה.
מביאים מים לרתיחה עם חמאה, סוכר מגורען, ומלח בסיר כבד 3 ליטר על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני.
מוסיפים קמח בבת אחת ומבשלים, ערבוב נמרצות עם כף עץ, עד התערובת מתרחקת בצד של מחבת, על 1 דקה. המשך לבשל ולערבב במרץ (כדי לייבש את התערובת) 3 דקות יותר.
הסר מחבת מחום ותערובת קרירה, ערבוב מדי פעם, עד חם למגע, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים ביצים שלמות 1 בכל פעם, ערבוב נמרצות לאחר כל תוספת עד הבצק הוא חלק.
להעביר בצק שקית בצק מצויד קצה רגיל צינור 3 טבעות קונצנטריות כדי למלא מקום בין מעגלים לייחס על קלף, ואז צינור 2 יותר על גבי לכסות תפרים בין טבעות תחתונות. מאפה מברשת קלות עם קצת ביצה לשטוף, ולאחר מכן לפזר שקדים על מאפה ואבק עם 1 כף סוכר קונדיטוריה.
אופים מאפה choux עד מוזהב ונפוח היטב, 20 עד 25 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולהמשיך לאפות עד זהב עמוק המשרד למגע, על 25 דקות יותר. מיד זין העליון של מאפה ב 8 עד 10 מקומות עם קצה של סכין חדה קטנה (כדי לשחרר קיטור) ולהמשיך לאפות עד חום זהוב, על 10 דקות יותר.
העברת מאפה (על קלף) למתלה וקריר לחלוטין, כ -30 דקות.
מאפה חצי אופקית עם סכין משונן בזהירות להפוך את החלק העליון על משטח העבודה.
הסר והשלך כל בצק רטוב מפנים העליון והתחתון.
מעבירים קרם אגוזים לשקית מאפה נקייה ומיובשת המצוידת בקצה כוכב וקרם צינורות באופן דקורטיבי למחצית התחתונה של מאפה, ולאחר מכן בזהירות reinvert החלק העליון מעליו.
מפזרים למעלה עם פרלין שמור ואבק עם סוכר ממתקים נוספים.
פרלין ו פרלין "חמאה" יכול להתבצע 2 ימים קדימה. צינה חמאה במיכל אטום לשמור על שאר פרלין במיכל אטום בטמפרטורת החדר.קרם מאפה (ללא פרלין "חמאה" או קצפת) יכול להיות מקורר, פני השטח שלו מכוסה נייר שעווה קערה מכוסה ניילון לעטוף, עד 2 ימים.טבעת Choux יכול להיות אפוי (אבל לא חצוי) 8 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, חשוף, אז המשיך, מכוסה באופן רופף בנייר כסף (לא פלסטיק לעטוף), בטמפרטורת החדר. מקורר טבעת choux יכול להיות גם קפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, 1 שבוע. להפשיר לחלוטין גלישת לפני recrisping בתנור שחומם מראש 177° 10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.מילוי קרם יכול להיות מקורר עד 4 שעות.פריז-ברסט ניתן להרכיב 2 שעות לפני ההגשה ונשמר בטמפרטורת החדר מגניב.