אגוזי פקאן מתובלים
אגוזי פקאן מתובלים נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה משמש 3. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 124 גרם שומן, ובסך הכל של 1282 קלוריות. 21 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך מים, קליפת תפוז טחונה, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 18 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו אגוזי פקאן מתובלים, אגוזי פקאן מתובלים, ו אגוזי פקאן מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מרפדים תבנית חצי גיליון בנייר אפייה ומניחים בצד.
מערבבים יחד את המלח, הכמון, הקאיין, הקינמון וקליפת התפוז בקערה קטנה ומניחים בצד.
מניחים את האגוזים במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, במשך 4 עד 5 דקות עד שהם פשוט מתחילים להשחים ולהריח קלוי.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מוסיפים את תערובת התבלינים ומערבבים לאיחוד. לאחר השילוב מוסיפים גם סוכרים וגם מים, תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את האגוזים, כ -2 עד 3 דקות.
מעבירים את האגוזים לסדין מוכןמחבת ומפרידים אותם במזלג או במרית. הניחו לאגוזים להתקרר לחלוטין לפני העברתם לכלי אטום לאחסון. ניתן לאחסן עד 3 שבועות.