אגנוג פלאן
ליקר ביצים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו רום, ליקר ביצים, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אגנוג פלאן על קרום קינמון, Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז), ו Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso) (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים סוכר באופן שווה על החלק התחתון של סיר 2 ליטר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס והופך צבע קרמל קל. בזהירות להוסיף מים, ערבוב עד מעורבב.
יוצקים למחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' ungreased. הטיית מחבת לתחתית המעיל באופן שווה; להפריש להקשיח, כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 163°. בקערה גדולה, מכים ליקר ביצים, חלב מרוכז, ביצים, רום ואגוז מוסקט עם מקציף תיל עד חלקה.
יוצקים מעל תערובת סוכר במחבת.
מניחים מחבת עוגה במחבת broiler.
יוצקים 1 אינץ ' של מים חמים לתוך מחבת broiler.
אופים 45 דקות עד 1 שעה או עד כמעט להגדיר וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על קירור מדף 1 שעה. להכניס למקרר 1 שעה. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצוות מחבת כדי לשחרר.
מקום 12 אינץ ' צלחת הגשה עגולה עם צדדים הרים הפוכים על פני מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
מקשטים עם ענפי נענע טריים ואוכמניות.