קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים

אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים
אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבוש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לך סוכר, סוכר בתוספת נוספת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים, סורבה אגס עם רוטב פטל, ו מיני אגס אגוזים צ'יפס עם רוטב קרמל כתום דם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים 1 גיליון של פילו על משטח עבודה (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים), ולאחר מכן מברשת עם קצת חמאה ומפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2
גזור גיליון חצי לרוחב כדי ליצור 2 מלבנים וקמט כל אחד לתוך סיבוב חינם-טופס לשיא, על 4 אינץ ' בקוטר.
3
מעבירים לסדין אפייה עם מרית מתכת ויוצרים עוד 4 צ ' יפס באותו אופן עם פילו הנותרים, חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צ ' יפסצ ' יפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
בואו יבש, חשוף, בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים צ ' יפס עד הזהב, 2 עד 4 דקות (לצפות מקרוב, שכן הם לשרוף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העברה עם מרית למתלה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מקציפים יחד חלמונים ו 2 כפות סוכר בקערת מתכת. מנפים קמח קורנפלור לתוך קערה לטאטא עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין חדה לתוך סיר כבד קטן, שמירה תרמילים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מוסיפים חלב ונותר 2 כפות סוכר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים חלב חם לתערובת ביצה בזרם, מטאטא, ומעבירים לסיר. מבשלים, מקציפים, 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לכפות קרם מאפה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה וצינה, פני השטח שלה מכוסה בנייר שעווה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הכה יחד חמאה, סוכר, קמחים, ומלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצה ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקלף אגסים, ואז רבע לאורכו וליבה. להמיס חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, ואז אגסים sauté, מפנה מדי פעם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים סוכר על אגסים ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס ואגסים מתחילים להפוך לזהב חיוור, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
להעביר מחבת לתנור אגסים צלויים עד רך מאוד, 5 עד 7 דקות, ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הגדל את טמפרטורת התנור ל 177°. חמאה ramekins בנדיבות מעיל עם סוכר, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להקציף קרם מאפה לתוך קרם שקדים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
( 23)( 23)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מורחים 1/4 כוס קרם באופן שווה בתחתית 1 ramekin העליון עם 2 חתיכות של אגס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מורחים עוד 1/4 כוס קרם על אגסים העליון עם 2 חתיכות יותר של אגס. חזור על הנותרים 5 ramekins. מסדרים ramekins על תבנית אפייה ואופים clafoutis עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב ramekins על מדף 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
שים 1 clafoutis (ב ramekin) על כל אחד 6 צלחות גדולות ומעל כל אחד עם פילו פריך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מגישים רוטב סיידר וסורבה חבוש בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
סורבהסורבה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
* טוגנים יכולים להתייבש עד 24 שעות לפני האפייה.* צ ' יפס יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.* קרם מאפה וקרם שקדים ניתן להכין 1 יום קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שילוב.* ניתן להרכיב Clafoutis 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
( 23)( 23)
צ ' יפסצ ' יפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים