אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים
אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבוש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לך סוכר, סוכר בתוספת נוספת, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו אגס Clafoutis עם צ'יפס פילו, רוטב סיידר, וסורבה חבושים, סורבה אגס עם רוטב פטל, ו מיני אגס אגוזים צ'יפס עם רוטב קרמל כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים 1 גיליון של פילו על משטח עבודה (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים), ולאחר מכן מברשת עם קצת חמאה ומפזרים 1 כף סוכר.
גזור גיליון חצי לרוחב כדי ליצור 2 מלבנים וקמט כל אחד לתוך סיבוב חינם-טופס לשיא, על 4 אינץ ' בקוטר.
מעבירים לסדין אפייה עם מרית מתכת ויוצרים עוד 4 צ ' יפס באותו אופן עם פילו הנותרים, חמאה וסוכר.
בואו יבש, חשוף, בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 260°.
אופים צ ' יפס עד הזהב, 2 עד 4 דקות (לצפות מקרוב, שכן הם לשרוף בקלות).
העברה עם מרית למתלה כדי להתקרר.
מקציפים יחד חלמונים ו 2 כפות סוכר בקערת מתכת. מנפים קמח קורנפלור לתוך קערה לטאטא עד בשילוב היטב.
לגרד זרעים שעועית וניל עם סכין חדה לתוך סיר כבד קטן, שמירה תרמילים לשימוש נוסף.
מוסיפים חלב ונותר 2 כפות סוכר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים חלב חם לתערובת ביצה בזרם, מטאטא, ומעבירים לסיר. מבשלים, מקציפים, 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום להקציף בחמאה.
לכפות קרם מאפה דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה וצינה, פני השטח שלה מכוסה בנייר שעווה, 1 שעה.
הכה יחד חמאה, סוכר, קמחים, ומלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, 1 עד 2 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 149°.
לקלף אגסים, ואז רבע לאורכו וליבה. להמיס חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, ואז אגסים sauté, מפנה מדי פעם, 2 דקות.
מפזרים סוכר על אגסים ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס ואגסים מתחילים להפוך לזהב חיוור, כ -5 דקות.
להעביר מחבת לתנור אגסים צלויים עד רך מאוד, 5 עד 7 דקות, ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 177°. חמאה ramekins בנדיבות מעיל עם סוכר, לדפוק את עודף.
להקציף קרם מאפה לתוך קרם שקדים עד בשילוב היטב.
מורחים 1/4 כוס קרם באופן שווה בתחתית 1 ramekin העליון עם 2 חתיכות של אגס.
מורחים עוד 1/4 כוס קרם על אגסים העליון עם 2 חתיכות יותר של אגס. חזור על הנותרים 5 ramekins. מסדרים ramekins על תבנית אפייה ואופים clafoutis עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב ramekins על מדף 1 שעה.
שים 1 clafoutis (ב ramekin) על כל אחד 6 צלחות גדולות ומעל כל אחד עם פילו פריך.
מגישים רוטב סיידר וסורבה חבוש בצד.
* טוגנים יכולים להתייבש עד 24 שעות לפני האפייה.* צ ' יפס יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.* קרם מאפה וקרם שקדים ניתן להכין 1 יום קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שילוב.* ניתן להרכיב Clafoutis 8 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.