קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס אפוי קרמל עם רוטב ברי

אגס אפוי קרמל עם רוטב ברי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרמל אגס חמאה חומה שיבולת שועל אפוי, ברנדי ברי רוטב קרמל, ו עוגת אגס עם ציפוי Streusel ורוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים 1 סוכר כוס במחבת כבדה גדולה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהסוכר נמס והופך חום בהיר. במהירות לשפוך קרמל חם באופן שווה לתוך 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג, הטיה לתחתית המעיל של כל ramekin; להפריש. (כפי שהוא מתקרר, סירופ קרמל יהיה להקשיח סדק.)
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
פיל, ליבה, וקוצצים אגסים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
מערבבים אגס, הנותרים 1/2 כוס סוכר, וניל, קליפת לימון, ומלח בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני 40 דקות או עד אגס הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום, ולתת מגניב 5 דקות. מערבבים בחמאה, קמח וביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
תערובת אגס כפית באופן שווה לתוך ramekins, לחיצה למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים ramekins במחבת 13-x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הוסף מים חמים לעומק של 1 אינץ ' סביב ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
לטפטף רוטב ברי על צלחות קינוח בודדות; לשחרר קצוות של קרמל אגס עם סכין, ולהפוך על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מקשטים, אם תרצה.
11
הערה: כדי לעשות קדימה, ramekins מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
הסר מהמקרר; תן לעמוד 30 דקות.
13
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך על גבי צלחות קינוח.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור