זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרמל אגס חמאה חומה שיבולת שועל אפוי, ברנדי ברי רוטב קרמל, ו עוגת אגס עם ציפוי Streusel ורוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים 1 סוכר כוס במחבת כבדה גדולה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהסוכר נמס והופך חום בהיר. במהירות לשפוך קרמל חם באופן שווה לתוך 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג, הטיה לתחתית המעיל של כל ramekin; להפריש. (כפי שהוא מתקרר, סירופ קרמל יהיה להקשיח סדק.)
מרכיבים שתצטרך
מים רגילים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
פיל, ליבה, וקוצצים אגסים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
מערבבים אגס, הנותרים 1/2 כוס סוכר, וניל, קליפת לימון, ומלח בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני 40 דקות או עד אגס הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
דבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום, ולתת מגניב 5 דקות. מערבבים בחמאה, קמח וביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
תערובת אגס כפית באופן שווה לתוך ramekins, לחיצה למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים ramekins במחבת 13-x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הוסף מים חמים לעומק של 1 אינץ ' סביב ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
לטפטף רוטב ברי על צלחות קינוח בודדות; לשחרר קצוות של קרמל אגס עם סכין, ולהפוך על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס
טארטים זעירים בציפוי אדום
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מקשטים, אם תרצה.
11
הערה: כדי לעשות קדימה, ramekins מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
הסר מהמקרר; תן לעמוד 30 דקות.
13
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך על גבי צלחות קינוח.