אגס הל קלפוטיס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הל אגס Clafoutis. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו הל שוקולד שזיפים Clafoutis, Clafoutis אגס, ו Clafoutis אגס (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים צלחת פאי 9 אינץ ' עם חמאה. התאם מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש ל 375°f. אגס לזרוק פרוס עם מיץ לימון ומניח פרוסות אגס בתבנית חופפת בצלחת פאי משומנת.
לטאטא יחד ביצים, סוכר, חלב, שמנת ווניל עד שכל החומרים משולבים היטב. בקערה נפרדת, לטאטא יחד מלח קמח והל.
לטאטא תערובת קמח לתוך תערובת ביצה, לנצח במשך 5 דקות עד הבלילה חלקה ואז לתת לשבת במשך 10 דקות.
יוצקים את הבלילה על פרוסות האגס ומניחים בתנור.
אופים עד שהעוגה נפוחה וחומה ובוחן עוגות או קיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.