קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אגס ועוגת ענבים קונקורד

אגס ועוגת ענבים קונקורד
גשו לסופר וקנו אגסים, ביצים, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: קונקורד ענבים ופאי אגס, ריבת ענבים קונקורד, ו ריבת ענבים קונקורד.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 425°f. צלחת עוגה קו עם קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים פירות מוכנים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז בעדינות לזרוק עם הפרי, עד חתיכות מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את הפרי לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
עבור הסריג העליון, לחתוך את הבצק מגולגל, מקורר לתוך 18 רצועות לארוג לתוך קרום העליון (אתה יכול גם להשתמש בגיליון של בצק כדי להפוך את הקרום העליון המסורתי, רק כדי להיות בטוח לחתוך חריצים בחלק העליון). לחיצה על הצדדים, ומקררים את העוגה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
להקציף יחד ביצה וקמצוץ של מלח. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהמקרר, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים עוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות ב 218°, פונה באמצע. להפחית את החום ל375 ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 45-50 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®