אגס וצ'דר פריך הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 6 מנות עם 322 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורשים מיץ לימון, עמילן תירס, סוכר חום וקינמון טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 26%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אגס פריך, אגס פריך, ו ג'ינג'ר אגס פריך.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). חמאה תבשיל קדירה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תנור
2
זורקים אגסים עם מיץ לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
אגס
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב 1/2 כוס סוכר חום בהיר, עמילן תירס, קינמון וציפורן יחד בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
עמילן תירס
קינמון
ציפורן
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הוסף תערובת סוכר לתערובת האגסים; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
אגס
5
מעבירים לכלי הקדרה המוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
מפזרים תערובת אגסים עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
אגס
7
שלב קמח ו 1/2 כוס סוכר חום בהיר במעבד מזון; דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
חותכים חמאה לתערובת קמח עד עקביות פירור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
9
מפזרים ציפוי מעל שכבת גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב, כ-45 דקות.
ניתן לשלב את קריספ עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 279 דולר.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.