אגס לשמר עם דובדבנים ואגוזי לוז
אגס לחסוך עם דובדבנים ואגוזי לוז נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגסים, חומץ יין, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו אגס לשמר עם דובדבנים ואגוזי לוז, צ'רי אגס לשמר, ו אגס-כתום לשמר (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף, ליבה, ולחתוך אגסים לקוביות 1/2 אינץ'. צריך להיות בערך 4 כוסות פירות.
מערבבים אגסים, דובדבנים יבשים, חומץ, סוכר, זנגביל, פלפל, ומלח בסיר גדול כבד. מבשלים מעל חום בינוני עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, על 25 דקות.
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים בין לילה. יכול להיות מוכן 4 ימים קדימה.
אגוזי לוז טוסט ב 350 מעלות F (175 מעלות C) על תבנית אפייה ungreased במשך 5 עד 8 דקות. לקלף את האגוזים, ולקצוץ בגסות. מערבבים לתוך אגס לחסוך.