פאי מינסמיט עם חמוציות עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אגסים אנז'ו בשלים המשרד, מיץ לימון, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי סריג חמוציות-אגס, פאי חמוציות עם סריג מלאכותי, ו טארט סריג חמוציות-אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את כל החומרים למעט בצק מאפה וצינה במיכל אטום, ערבוב לפחות פעם ביום במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
1
שים מתלה תנור בעמדה אמצעית. שים תבנית אפייה גדולה על מתלה ומחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מרדדים חתיכה גדולה יותר של בצק (לשמור על חתיכת הנותרים מקורר) על משטח מקורנן קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 13 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מעטפת צינה בעת גלגול החוצה פיסת בצק קטנה יותר עבור קרום העליון.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
חותכים לרוחב לרצועות 12 (1 אינץ ' רחב) עם גלגל מאפה או סכין חדה. מערבבים mincemeat, ואז כף לתוך הקליפה בשכבה אפילו. לארוג תבנית סריג על עוגה עם רצועות מאפה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
לקצץ קצוות של רצועות סומק עם קצה הקרום התחתון. מקפלים את הקרום התחתון על הקצוות של הסריג ואת crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
6
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375°F וכסה את קצה העוגה במגן עוגה או בנייר כסף אם הוא מתחיל להשחים מהר מדי. המשך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב מילוי מתחיל בועה סביב קצה, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
להעביר עוגה למתלה וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר, על 2 שעות.
8
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.
1
* בשר טחון יכול להיות מקורר עד 2 שבועות.* העוגה שומרת, מכוסה ומקורר, 2 ימים. מביאים לטמפרטורת החדר או מחממים בתנור שחומם מראש 177° 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'