אגס, שקדים, מיובש-דובדבן חום בטי
אגס, שקדים, ובטי חום דובדבן מיובש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 667 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לחם עם אקסטזי, ברנדי רגיל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אגס, שקדים, מיובש-דובדבן חום בטי, אגס ושקדים חום בטי, ו אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט.
הוראות
מערבבים דובדבנים וברנדי בקערה קטנה;בואו להשרות עד דובדבנים לרכך, 1 עד 2 שעות.
ניקוז (מילואים ברנדי לשימוש נוסף).
מערבבים לחם ושקדים במעבד. Usingon / כיבוי פונה, להתמזג עד התערובת דומהפירורים גסים מאוד.
להפיץ פירור mixtureively על גיליון אפייה rimmed.
אופים תערובת untilcrumb הוא זהב אור פריך, על 16 דקות.
להעביר פירור mixtureto קערה בינונית; לזרוק עם חמאה מומסת.תניח בצד. לשמור על טמפרטורת התנור.
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים ודבש ב2 כוס מדידה.
מערבבים drainedcherries, סוכר חום, מיץ לימון, lemonpeel, קינמון, אגוז מוסקט, מלח ים, וcloves בקערה גדולה; מערבבים להתמזג היטב.
מוסיפים קוביות אגס וזורקים למעיל.
תבנית אפיית מתכת בגודל 9x9x2 אינץ ' חמאה.
מפזרים 1/3 של תערובת פירור מעל תחתיתשל תבנית אפייה מוכנה.
מורחים חצי של תערובת אגס על תערובת פירור. העליון עם1 / 3 של תערובת פירור, ולאחר מכן נותר תערובת אגס.
מפזרים שאריות פירוריםלהסתיים באופן שווה.
יוצקים תערובת מים-דבש מעל.
מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף וbake30 דקות.
הסר רדיד ואופים תערובת פירורים uncovereduntil הוא חום זהוב על גבימילוי אגס מבעבע עבה בקצוות, כ 45 דקות יותר.
הסר מovenand מגניב לפחות 20 דקות. האם קדימה Canbe עשה 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, thencover וצינה. לחמם מחדש חשף ב300°f תנור 15 עד 20 דקות.