אגס Charlottes עם קמומיל קרם Anglaise נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת מתוקה, קמומיל קרם אנגלייז, רום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. וזה לא כזה אדיר. נסו אגס Charlottes עם קמומיל קרם Anglaise, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 1/2 כוס מים וסוכר לרתיחה בסיר קטן כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
מערבבים בצימוקים ורום.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
רום
4
בואו לספוג 1 שעה.
5
מסננים צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
6
בינתיים, לחמם דבש במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
להוסיף אגסים; sauté רק עד מכרז, על 2 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אגס
8
מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שמונה 1 1/4 כוס פודינג, ואז מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים כוסות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מניחים 8 פרוסות לחם על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
4
חותכים 1 עגול מכל פרוסה כדי להתאים תחתיות כוס. תחתיות כוס קו עם סיבובי לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
5
חותכים מספיק פרוסות לחם שנותרו לרצועות רחבות מספיק כדי קו הצדדים כוס; צדדי כוס קו לחלוטין עם רצועות, חיתוך כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
6
חותכים מספיק לחם שנותר לקוביות 1/2 אינץ ' למדוד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
7
קרם, סוכר, ביצים, רום ווניל בקערה גדולה להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קרם
סוכר
ביצה
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוסיפים 4 כוסות קוביות לחם ותערובת פירות; מערבבים כדי להתמזג. לחלק בין כוסות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
פירות
9
אופים charlottes עד המרכז הוא נפוח ולהגדיר, על 55 דקות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. חם ב 350°f תנור במשך 7 דקות.) Run knife around sides of charlottes. הפוך על גבי צלחות. כף קרם אנגלייז מעל charlottes חם.