אגסים ארגמן
אגסים ארגמן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 6 מעריצים. אם יש לכם סוכר, מיץ לימון, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הארגמן של ג'פרסון, סלט כרוב ארגמן, ו אורז ארגמן.
הוראות
מערבבים סוכר, מים ומיץ לימון בתבשיל 2 ליטר ungreased עד שהסוכר מומס.
לקלף אגסים (לא ליבה או להסיר גבעולים).
חותכים פרוסה מתחתית כל אגס כך שהוא יעמוד זקוף כאשר שירת. מסדרים אגסים בתבשיל, הופכים אגסים מעיל עם תערובת סוכר.
מכסים ואופים 45 עד 60 דקות או עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם מזלג. בזהירות להסיר אגסים; לשפוך תערובת סוכר מתבשיל ולהשליך. החלף אגסים בתבשיל. מחית ולנקז פטל מסננת על אגסים. להפוך אגסים מעיל עם סירופ פטל. מגניב 30 דקות.
מכסים ומקררים כ -12 שעות, הופכים אגסים מדי פעם כדי מעיל שווה סירופ פטל wth. כדי לשרת, למקם אגסים זקוף במנות קינוח.
יוצקים סירופ פטל על כל אגס.