אגסים בוסק קלויים עם זיגוג רימון
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 439 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, יין, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אגסי בוסק צלויים בדבש, אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים, ו חי-אגסים מתובל Bosc עם עוגה לירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים יין, מיץ רימונים, סוכר, מקל קינמון, וקילוף תפוזים בסיר בינוני על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס, כ -3 דקות.
באמצעות baller מלון קטן, אגסים הליבה מתחתית הקצה הרחב. לקצץ ישבנים שטוח לעמוד זקוף בתבנית אפייה 8x8x2 אינץ'.
יוצקים רוטב יין רימונים על אגסים. צלי אגסים עד רך כאשר פירסינג עם סכין, צולה אגסים עם רוטב כל 20 דקות, על 1 שעה. באמצעות מרית, להעביר אגסים קלויים למגש.
להעביר מיצי פאן לסיר קטן. מבשלים עד מופחת 2/3 כוס, על 5 דקות. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
תן לרוטב ואגסים לעמוד בטמפרטורת החדר. תחמם מחדש את הרוטב לפני שתמשיך.)
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידת וניל וביסקוטי.