אגסים ברוטב שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . אם יש לך שוקולד מריר, מיץ לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אגסים עם רוטב שוקולד, אגסים ברוטב שוקולד, ו אגסים שוקולד ברוטב קרמל.
הוראות
1
השאר גבעולים על אגסים קלופים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
2
מפזרים מיץ לימון כדי למנוע בראונינג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
3
בסיר גדול מספיק כדי להכיל 4 אגסים עומדים זקוף, לשלב מים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים מעל חום בינוני, ומרתיחים עד הסוכר הוא מומס. מערבבים בוניל, ואז למקם את האגסים ב. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות. אפשר להתקרר בנוזל, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
5
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב שוקולד, שמנת וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
חום, ערבוב, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
7
הסר מהחום, ומערבבים ליקר קפה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפה
8
מניחים אגסים על צלחת הגשה, יוצקים רוטב שוקולד על אגסים, ומקשטים עם דובדבנים maraschino.